Colibita, locul de basm din inima Transilvaniei. Turistii straini au cumparat zeci de parcele aici

Un pont pentru cei care mai au cateva zile de concediu si dor de duca. Mergeti la Colibita, un loc de basm din inima Transilvaniei.

Acolo o sa gasiti un lac lung de 7 kilometri cu mici insule, inconjurat de Muntii Calimani. Zona, mai putin cunoscuta noua, este extrem de apreciata de turistii straini, pasionati de sporturi extreme.

Atunci cand vezi rasaritul la Colibita, ai senzatia ca privesti o carte postala. Totul in jur este atat de frumos incat ramai inmarmurit.

Acest loc minunat este la o jumatate de ora de mers cu masina din Bistrita si la 20 de km de castelul lui Dracula din pasul Tihuta. Desi zona este salbatica, gasiti cazare fara probleme, de la 60 de lei pana la 150 pe noapte.

Dupa o plimbare cu barca, se intinde o masa traditionala cu mamaliga, jumari, dar si peste abia scos din lac. Insa nu este un loc in care numai sa dormi si sa mananci. Obligatoriu trebuie sa incercati caiacul, raftingul si sky-ul nautic.Turistii straini au cumparat deja zeci de parcele pe unul dintre maluri, semn ca in curand prea putini vor mai vorbi romaneste.

Sursa: PRO TV


Un gând despre “Colibita, locul de basm din inima Transilvaniei. Turistii straini au cumparat zeci de parcele aici

Lasă un comentariu